Skip to main content
Til toppen
Bli totalkunde og få en rekke goder og fordeler. Les mer!
Primescan Connect

Primescan Connect

En enkel skanning er alt som skal til

Detsply Sirona sin høytytende intraorale skanner nå tilgjengelig i en bærbar PC-konfigurasjon. Nyt alle fordelene med Primescan til en mer tilgjengelig pris. 
*Inkludert i leveransen med Primescan skanner er en kraftig og høyspeccet  laptop med Lenovo premier support.

Primescan er en intraoral skanner som lar deg utføre digitale høypresisjonsavtrykk av pasientens munn, uten bruk av tradisjonelt avtrykksmateriale. Med forenklet skanning og enkel arbeidsfly er Primescan Connect et flott utgangspunkt for digital tannbehandling.
Oppnå bedre diagnostikk, behandlingsplanlegging og akselerert økonomisk vekst samtidig som du forbedrer pasientopplevelsen.
 

Frihet til å velge din foretrukne partner

Connect Case Center, vårt digitale kommunikasjonsportal mellom klinikk og laboratorium, muliggjør sømløs ordre bestilling fra start til slutt. Primescan Connect er en åpen skanner, noe som betyr at du kan sende data til et hvilket som helst laboratorium du ønsker, og de vil motta informasjon av høy kvalitet nøyaktig i formatet de trenger.

  • Overfør digitale bestillinger til tannlaboratorier i løpet av sekunder – alt i samsvar med HIPPA og GDPR
  • Ingen lisensavgifter for deg og din laboratoriepartner
  • Validert tilkobling med kjente laboratorieprogramvare: 3Shape, Exocad, etc.
  • Tilgang til validerte arbeidsflyter fra Dentsply Sirona: SureSmile aligners, digitale implantat arbeidsflyter via Simplant og Atlantis

Gå til produsentens hjemmeside

Last ned brosjyre (Engelsk)


Vi har levert digitale avtrykk til det norske dentalmarkedet i over 30 år. Kvalitet, kunnskap og trygghet får du hos oss. La oss hjelpe deg med å finne løsningen og utstyret som passer best for din klinikk.
 

Vil du vite mer?

Ta kontakt med Edham på e-post / telefon, eller fyll ut kontakt skjema
edham.ikeljic@jacobsen-dental.no
22 79 20 20

 

Lenker
Min side