Skip to main content
Til toppen
Bli totalkunde og få en rekke goder og fordeler. Les mer!


Det skal lønne seg å velge Jacobsen Dental 
 

Hvem er vi? 


Jacobsen Dental er en totalleverandør av utstyr, service og forbruksvarer til det norske dentalmarkedet. Vårt mål er til enhver tid å tilby våre kunder det aller beste innen dentalprodukter, og å være overlegne på produktkunnskap og service.

Alle våre medarbeidere har høy kompetanse på sine områder og har jevnlige kurs fra våre leverandører. De kan veilede deg og gi deg god og trygg informasjon om alle våre produkter.

Vi er en samarbeidspartner som lytter til deg og dine behov, og vi vil arbeide hardt for å møte og overgå dine forventninger. Vår policy er: Vi holder det vi lover, vi gjør det riktig første gang og vi skal alltid forbedre oss.

Vi representerer verdens ledende leverandører innen dentalbransjen og produsenter som er i ledersjiktet når det gjelder forskning og utvikling. Vi er ISO 9001-sertifisert.

 

Bli totalkunde hos oss! 


Som totalkunde hos oss får du en rekke goder og fordeler:

 • Markedets beste priser på forbruksvarer  
 • Eksklusive månedlige tilbud 
 • Fraktfri levering og fraktfri retur 
 • Kostnadsfri installasjon av Castra lagersystem 
 • Rabatt på service  
 • Rabatt på utstyr, inkl. gunstige priser på finansiering 
 • Prioritert kundeservice 
 • Forslag på prisvennlige alternativer 
 • Rapporter og salgsstatistikker 
   


Som totalkunde får du markedets beste priser på forbruksvarer 


I nettbutikken vår finner du alt du trenger til klinikken, med et sortiment på mer enn 20.000 varer. Du kan også bestille på telefon hos kundeservice. Her får du snakke med våre kunnskapsrike medarbeidere som kan svare på alle dine spørsmål og komme med kompetente råd og veiledning i valg av produkter.
 


Som totalkunde får du ekstra rabatt
på utstyr


Utstyrsavdelingens oppgave er å sørge for at du er trygg i ditt valg når du investerer i nytt utstyr til klinikken. Dagens klinikkutstyr er høyteknologiske datamaskiner, og det kan være utfordrende å orientere eller sette seg inn i spesifikasjoner og egenskaper. Sammen kartlegger vi ditt behov og hjelper deg å finne riktig utstyr til din klinikk.

Vi tilbyr gunstig finansieringsavtaler som ikke belaster klinikkens likviditet.
 


Ønsker du å spare tid?


Castra er et effektivt og tidsbesparende lager- og bestillingssystem, som også hjelper deg å holde orden i hyllene på lageret. Med et enkelt tastetrykk bestiller du nye varer. I tillegg kan systemet brukes til varetelling og ordreoversikt. Med Castra optimaliserer du innkjøpsprosessen, lagerstyringen og frigir tid til andre oppgaver.

Ta kontakt for en uforpliktende demo.

Les mer om Castra her.
 


Som totalkunde får du ekstra rabatt
på service 


Serviceorganisasjonen er en av våre viktigste bærebjelker. Etter at utstyret er levert kan du være trygg på at vi gir deg god opplæring og oppfølging.Anbefalt service og vedlikehold gir utstyret lite nedetid og lang levetid.

Alle våre servicemedarbeidere har spesialkompetanse og er utdannet hos våre leverandører. De har samtykke fra DSB, (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) til reparasjon av medisinsk utstyr og er autorisert til å utføre service og reparasjoner på alt utstyr hvor vi har apparatspesifikk autorisasjon.

På vårt in-house verksted får du rask service og vedlikehold av dine instrumenter og småutstyr.

Les mer om servicavdelingen her.
 Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss på telefon 22 79 20 20 eller send en e-post til post@jacobsen-dental.no

 

Lenker
Min side