Til toppen

Det skal lønne seg å velge Jacobsen Dental 

Hvem er vi? 

Jacobsen Dental er en totalleverandør av utstyr, service og forbruksvarer til det norske dentalmarkedet. Vårt mål er å til enhver tid tilby våre kunder det aller beste innen dentalprodukter, og i tillegg være overlegne på produktkunnskap og service. 

Alle våre medarbeidere har høy kompetanse på sine områder og har jevnlige kurs fra våre leverandører. Vi kan veilede deg og gi deg god og trygg informasjon om alle våre produkter. 

Vi er en samarbeidspartner som lytter til deg og dine behov, og vi vil arbeide hardt for å møte og overgå dine forventninger. Vår policy er: Vi holder det vi lover, vi gjør det riktig første gang og vi skal alltid forbedre oss.  

Vi representerer verdens ledende leverandører innen dentalbransjen og har produsenter som er i ledersjiktet når det gjelder forskning og utvikling.

 

Bli totalkunde hos oss! 

Om du ønsker å bli totalkunde hos oss vil du få en rekke goder tilbake. 

Fordeler: 

  • Markedets beste priser på forbruksvarer  
  • Eksklusive månedlige tilbud 
  • Fraktfri levering og fraktfri retur 
  • Kostnadsfri installasjon av Castra lagersystem 
  • Rabatt på service  
  • Rabatt på utstyr, inkl. gunstige priser på finansiering 
  • Prioritert kundeservice 
  • Forslag på prisvennlige alternativer 
  • Rapporter og salgsstatistikker 

Som totalkunde får du markedets beste priser på forbruksvarer 

I nettbutikken vår finner du alt du trenger på klinikken, med et sortiment på mer enn 20.000 varer. Du kan også bestille på telefon hos ordrekontoret. Her kan du snakke med våre kunnskapsrike medarbeidere, som kan svare på alle dine spørsmål, komme med kompetente råd og veiledning i valg av produkter. 

Som totalkunde får du ekstra rabatt
på utstyr

Utstyrsavdelingen oppgave er å sørge for at du er trygg i ditt valg når du investerer i nytt utstyr til klinikken. Dagens klinikkutstyr er høyteknologiske datamaskiner, og det kan være utfordrende å orientere eller sette seg inn i spesifikasjoner og egenskaper. Sammen kartlegger vi ditt behov og hjelper deg å finne riktig utstyr til din klinikk. 

Vi tilbyr gunstige finansieringsavtaler som ikke belaster klinikkens likviditet. 
 

Som totalkunder får du ekstra rabatt på service 

Serviceorganisasjonen er en av våre viktigste bærebjelker. Alle våre servicemedarbeidere har spesialkompetanse og er utdannet hos våre leverandører. De har samtykke fra DSB, (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) til reparasjon av medisinsk utstyr og er autorisert til å utføre service og reparasjoner på alt utstyr hvor vi har apparatspesifikk autorisasjon.  

På vårt in-house verksted får du rask service og vedlikehold av dine instrumenter og småutstyr. Vi har alltid en servicetekniker som kan ta akutte oppdrag og reise ut på kort varsel.  

Les mer om servicavdelingen her.

Ønsker du å spare tid? Les mer om Castra, lager- og bestillingssystem 

Castra er et effektivt og tidsbesparende lager- og bestillingssystem, som også hjelper deg å holde orden i hyllene på lageret. Med en skanner og et enkelt tastetrykk bestiller du nye varer. I tillegg kan lagersystemet brukes til varetelling og ordreoversikt. Med Castra optimaliserer du innkjøpsprosessen/lagerstyringen og frigir tid til andre oppgaver.

Ta kontakt for en uforpliktende demo.

Les mer om Castra her.


Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss på telefon 22 79 20 20 eller send en e-post til post@jacobsen-dental.no