Til toppen
Dentsply Sirona

Roterende instrumenter
fra Dentsply Sirona

Dentsply Sirona er verdens mest komplette produsent av dentalutstyr. De har produkter i alle grupper innen maskiner og instrumenter. Derfor er det med stolthet at vi kan tilby en komplett serie med vinkelstykker, håndstykker og turbiner fra Dentsply Sirona. De har på mange måter vært toneangivende i produksjon av instrumenter.

Blant mange innovasjoner, har de utviklet en egen teknikk for fremstilling av instrumenter i titan. Fordelen med titan er at det er veldig sterkt samtidig som det er lett og behagelig å holde i. Titan er et meget biokompatibelt materiale og eliminerer blant annet nikkelallergi. 

Instrumentene finnes i alle konfigurasjoner, fra de vanlige roterende til spesial instrumenter for kirurgi og endodonti. Instrumentene kan brukes på alle vanlige micromotorer uavhengig av hvilken unit man har.

Turbinene lages for alle kjente turbinkoplinger og er derfor tilgjengelig for alle typer uniter. Instrumentene har vist seg å ha meget høy kvalitet og har på grunn av dette lang levetid.

T1 serien leveres med 3 års garanti.
T2 serien leveres med 2 års garanti.


Kontakt vår utstyrsavdeling for hjelp til å finne riktig produkt for deg!

Send oss en e-post eller ring oss.
post@jacobsen-dental.no
22 79 20 20

Jacobsen Dental har egen inhouse serviceavdeling som tar seg av service og vedlikehold av dine instrumenter.