Skip to main content
Til toppen
Bli totalkunde og få en rekke goder og fordeler. Les mer!

Rengjøringsmiddel

Visning
Sorter
ELMA CLEAN 25 TRAY CLEANER 1 L

EC 25 brukes til ultralyd rengjøring av avtrykksskjeer og instrumenter. Det fjerner alginater og gips uten å etterlate rester.

EL2112
ELMA CLEAN 10 INSTR. RENG. 1 L

EC 10 brukes til grundig ultralydrengjøring av medisinske og dentale instrumenter og laboratorieutstyr laget av rustfritt stål, glass, plast og keramikk. EC 10 fjerner blod, spytt, proteiner, benrester, fett, olje, slipe- og poleringspastaer.

EL2110
NEODISHER N NØYTRALISERINGSMIDDEL FLYTENDE 5L MIELE

Nøytraliseringsmiddel, flytende konsentrat.
Nøytraliserer alkaliske rester som har blitt overført og fjerner misfarging, kalkavleiringer og rust fra mekanisk reprosessering av tanninstrumenter

885956
TRAYPUROL TABS 50 STK VOCO

Traypurol tabletter.
Rensevæske. Fjerner effektivt rester av alginat, sinkoksyd/eugenol, karboxylat og fosfatsementer og ikke minst adhesiv fra avtrykkskjeer og instrumenter. Instrumenter og skjeer kan ligge over natten i egnet kar eller renses i ultralydbad. Væsken er biologisk nedbrytbar.

881984
TRAYPUROL KANNE 5 LITER VOCO

5 l fl Rensevæske. Fjerner effektivt rester av alginat, sinkoksyd/eugenol, karboxylat og fosfatsementer og ikke minst adhesiv fra avtrykkskjeer og instrumenter. Instrumenter og skjeer kan ligge over natten i egnet kar eller renses i ultralydbad. Væsken er biologisk nedbrytbar.

881619
TRAYPUROL 1 LITER VOCO GMBH

1 l fl Rensevæske. Fjerner effektivt rester av alginat, sinkoksyd/eugenol, karboxylat og fosfatsementer og ikke minst adhesiv fra avtrykkskjeer og instrumenter. Instrumenter og skjeer kan ligge over natten i egnet kar eller renses i ultralydbad. Væsken er biologisk nedbrytbar.

881617
Lenker
Min side