Skip to main content
Til toppen
Bli totalkunde og få en rekke goder og fordeler. Les mer!
InLab

InLab fra Dentsply Sirona

Vi leverer komplett CAD/CAM utstyr til tanntekniske laboratorier.  

Den digitale prosessen må gjenspeile virkeligheten til overfloden av tannindikasjoner og materialalternativer som finnes i dag, og må også være utstyrt for å håndtere CAD/CAM-utviklingen i den digitale fremtiden. Med sin fleksible kombinasjon av programvare- og maskinvarekomponenter muliggjør inLab mange pasientspesifikke løsninger for design og materialbehandling, med omfattende materialtilbud.
 

SKAN
La den ultrapresise inEos X5 bordskanneren være utgangspunktet for ditt høykvalitets tannprotetiske arbeidet – for å kunne utføre en komfortabel, nøyaktig digital arbeidsflyt. Eller bruk Connect Case Center for å få direkte tilsendt digitale avtrykksdata fra tannklinikkene.
DESIGN
Med sine digitale verktøy gjør inLab CAD-programvaren virtuell design mulig i alle protetiske indikasjonsområder – og tilfredsstiller dermed kravene til moderne tannteknikere med en oppdatert CAD-programvareløsning.
PRODUSER
Variasjonen av materialer er perfekt harmonisert med  maskin alternativene som tilbys av produksjonsenhetene inLab MC X5 og inLab MC XL. Avhengig av materialet, støtter de både sliping eller fresing, våt eller tørr bearbeiding av restaureringene du har designet.

Enten en skanner, programvare, produksjonsenheter eller materialer er InLab-produktene fra Dentsply Sirona optimalisert for den daglige rutinen til tannteknikere. Inlab-produktene er et digitalt verktøy for dental kompentanse og dyktighet.

FLEXIBELT
Velg mellom egenproduksjon på ditt lab eller en samarbeidspartner når som helst

VARIABEL
Delta i flere ulike materialbehandlinger, slik at du kan utføre dine daglige oppgaver fritt

ÅPENT
Bruk Dentsply Sirona CAD/CAM-komponentene som et system eller kombiner dem med løsningene fra andre produsenter

ØKONOMISK
Dra nytte av de økonomiske fordelene som blir tilgjengelige for deg gjennom den store variasjonen til systemet og dets komponenter

Lenker
Min side