Skip to main content
Til toppen
Bli totalkunde og få en rekke goder og fordeler. Les mer!
InLab Design

inLab CAD-programvare,
Digital design med inLab

Uavhengig programvare for tanndesign

Den nye inLab CAD-programvaren er enda tettere på linje med kravene til CAD/CAM-systemer i tannlaboratoriet. Som en egen DESIGN programvare er den uavhengig av skannings- og produksjonsenheten. inLab CAD Software imøtekommer behovsbaserte indikasjoner med sine optimaliserte designprosesser og brukervennlige grensesnitt.

INDIVIDUELLE MODULER
Tre designmoduler for individuell konfigurasjon av protetiske løsninger.
INTUITIVT
Typiske dentale verktøy for virtuell design av restaureringer.
ÅPENT
STL-kompatibel og ingen tellende lisensavgifter, ingen utløpsdato, ingen årlig lisensavgift.

InLab CAD designsoftware fordeler:

  • Modulær og individuell CAD design modul, implantat modul, avtagbar protese modul samt en Interface modul. Digitale avtrykk fra Primescan og Omnicam kan integreres via DentsplySirona Connect Case Center.
  • Intuitiv og kjent brukervennlig brukergrensesnitt guider deg raskt gjennom designtrinnene du trenger. Den virtuelle artikulatoren og den kjeveorienterte biogeneriske innstillingen hjelper deg med å lage ditt individuelle protetisk design.
  • Åpen og økonomisk ved å velge din skanner og produksjonsenhet. De frittstående CAD-komponentene er åpne for fleksibel importeringer v STL-filer. Den ubegrensede brukervennligheten til programvaremodulene og utvalget av protetiske arbeid gjør inLab til et av de mest økonomiske CAD/CAM-systemene på markedet.
  • Ingen lisensavgifter eller skanning fees.
     

 

Lenker
Min side