Til toppen

 

Bleking og profylakse

 

ULTRADENT

3 + 1 på Opalescence Go

 

3+1 på Opalescence tannkrem

     
 

 

Opalescence Go
Praktiske ferdigfylte blekeskinner med 6% hydrogenperoksid - kan tas i bruk rett fra pakken.
Opalescence Go blekeskinner er komfortable å bruke, og tilpasser seg lett alle pasienters individuelle tannrekke. Skinnene går fra molar til molar, noe som sikrer at geleen kommer i kontakt med flere posteriore tenner. Blekegelen inneholder PF (kaliumnitrat og fluorid) som styrker emaljen og reduserer sensitivitet. Optimal gelmengde letter rengjøring etter bleking. Brukes i 60-90 minutter i 5-10 dager.

 

 

Opalescence tannkrem
Rengjør og løser opp fargepigmentene for å unngå misfarging. Inneholder fluor, har lavRDA og er uten triclosan. Velg mellom original og sensitiv.

 


IVOCLAR

Kjøp 2x Fluor Protector S refiller (3x7 gr) og få 1x Optragate assortert (blå og rosa) small eller junior
 

Fluor Protector S fluorlakk gir utmerket beskyttelse mot karies og erosjon. Fluor Protector S har optimale flyt og fuktegenskaper som gjør det enklere å behandle områder som er vanskelig tilgjenglig.

Indikasjoner

  • Behandling av følsomme tannhalser
  • Økning av syreresistens i emalje
  • Langtids kariesprofylakse
  • Behandling av sensitivitet etter tannbleking

Fordeler

  • Transparent lakk med7700 ppm fluor i en homogen løsning
  • Utmerket beskyttelse mot karies og erosjon
  • Mild smak og lukt

OptraGate er et lateksfritt hjelpemiddel som tilbyr deg et fritt arbeidsfelt. Den holder lepper og kinn unna under behandlingen og hjelper pasienten med å holde munnen åpen. Adekvat fuktkontroll er nødvendig for å lykkes med direkte restaureringer og for å unngå kontaminering av kaviteten (med spytt eller blod).