Til toppen

 

Endo

 

 

Dentsply Sirona

Kjøp 6 pakker Wave One Gold filer og få med 1x Wave One Gold Glider

Wave One Gold er reciprokerende maskinelle filer som reduserer risikoen for filfraktur. Filene er spesialbehandlet i nikkeltitan for optimal fleksibilitet. Utformingen av filen gjør at den ikke ligger an mot kanalveggen i hele filens lengde, hvilket gjør at belastningen på filen blir mindre. Det skapes også bedre plass for fjerning av debris under kanalrensingen. Filene er engangs og sterilt pakket slik at muligheter for krysskontaminering elimineres. 
 

Wave One Gold Glider
Benyttes for å skape en perfekt glidebane før rensing med Wave One Gold. Uformet spesielt for å forenkle glidebanen i bøyde og utfordrende kanaler. Filen er i nikkel-titan og brukes sammen med reciprokerende motor tilpasset Wave One Gold. Finnes i tre lengder: 21, 25 og 31 mm.


Dentsply Sirona

Kjøp 2x Trunatomy Irrigasjonsspisser og få med 1x Guttaperka til valgfritt filsystem (Wave One Gold, ProTaper Next eller ProTaper Gold)

Trunatomy Irrigasjonsspiss
Fleksibel irrigasjonsspiss, 30 G med luer-lock, i plast for bedre rengjøring. Doble sidehull gir optimal distribusjon av væske. Kan benyttes til alle filsystemer.