Til toppen

 

Kompositt, bonding og tilbehør

 

Directa

3+1

FenderWedge
Sikre ekskaveringer, preparasjoner og fyllinger av høyeste kvalitet med Fenderprodukter, et sortiment for sikre preparasjoner og fyllinger. FenderWedge® er anvendelig ved preparasjon for å beskytte nerver og bløtvev, samtidig som den separerer tennene for en enklere plassering av matriser. Finnes i ulike varianter og størrelser, for å blant annet passe primære tenner eller fyllng av midlertidige restaureringer. 

FenderMate D-Coat
FenderMate D-coat er det siste tilskuddet til FenderMate serien. Vårt unike matrisesystem uten ringer har fått nytt design med ett belegg som består av flere lag diamant. Dette kombinerer bedre visuell kontrast med non-stick egenskaper. Høykvalitets klass II komposittrestaureringer kan vi oppnå uten at materialet kleber til matrisen. Den svarte, matte overflaten vil lette arbeidet fordi den gir utmerket kontrast.


 

3M™

Kjøp 3 x 3M™ Filtek™ Supreme XTE/Universal/One Bulk Fill og få 1x 3M™ Filtek™ Universal sprøyte/kapsler på kjøpet 

 


3M™ Filtek™ Supreme XTE
Universalkompositt som både er estetisk nok for anteriore restaureringer og sterk nok til posteriore restaureringer.

​​​​​​


3M™ Filtek™ Universal
En universal kompositt med NaturalMatch-teknologi, som gir vakre og naturtro restaureringer. Finnes blant annet i fargen Pink Opaquer som anbefales til å dekke misfarginger med.

 

​​​​​​


3M™ Filtek™ One Bulk
Kan legges i opptil 5 mm i en seanse. Indikasjoner I, II, V og konusoppbygninger.

 


 

Dentsply Sirona 

Kjøp 4x Ceram.x Spectra ST (HV/LV) refill kapsler og få 1x Ceram.x Spectra ST Flow sprøyte eller kapsler

Ceram X Spectra ST er en lysherdende universal kompositt. Materialet er radiopak, tixsotrop og motstandsdyktig mot misfarging som kaffe, te etc. Rask og enkel polering. Fem farger dekker hele Vita-skalaen.
Ceram X Spectra ST LV (lav viskositet) har en mykere konsistens enn Ceram X Spectra HV (høy viskositet).


Dentsply Sirona 

Kjøp Surefil One Intro Kit og få med 1x Polerer Enhance i enten skiver, kopper eller points

Surefil One er et dualherdende og permanent fyllingsmateriale for pilaroppbygginger og tannfargede restaureringer i klasse I, II og V.

Surefil One er:

  • Selvbondende - det behøves ingen etsing eller bonding
  • Dualherdende - bulkfylling uavhengig av kavitet og dybde
  • Holdbar som kompositt - reduserer risikoen for frakturer, chipping eller omgjøringer.


Enkelt og raskt som en glassionomer - ideell for utfordrende situasjoner
Fluoravgivende

Enhance engangspolerere for pre-polering av komposittoverflater. Brukes med et konvensjonelt vinkelstykke, 40 stk. Ferdig montert.


Dentsply Sirona 

Kjøp 2x SDR Flow+ Eco refill Universal og få 1x Plastkiler Palodent V3 WedgeGuard. Velg mellom small, medium eller large 

SDR Flow+ er en bulk-fill kompositt, som kan legges i 4mm sjikt, med utvidet indikasjonsområde og forbedret estetikk. Kani tillegg til klasse I og II, også brukes i klasse III og V fyllinger.
Ved klasse III og V trengs det ikke toppfylling.

Palodent V3 WedgeGuard minsker risikoen for approximale skader på nabotenner og gjør det raskere å preparere i kontaktområdet.


GC

3+1 Essentia Kapsler
Lysherdende radiopaque universalkompositt. Utmerket materiale for sjikt-teknikk. Unikt fargesystem med kun 7 farger som dekker alle kliniske indikasjoner.