Skip to main content
Til toppen
Bli totalkunde og få en rekke goder og fordeler. Les mer!

Å bruke PANAVIA™ SA Sement Universal med KATANA™ Zirkoniumblokker


Retensjon av Zirkoniumbasert keramikk er avhengig av at overflaten rues opp med mekanisk bearbeiding og av kjemisk binding med adhesive monomerer i resinsementen.

KATANA™ ZIRCONIA BLOCK
den innovative multilayer Zirconiablokken1

KATANA™ Zirconia Block har overlegne mekaniske egenskaper og estetiske kvaliteter som etterligner naturlige tenner og sørger for at du får det beste fra begge verdener. Høy translucens, med høy bruddstyrke, resultatet er eksepsjonell estetikk og bedre mekaniske egenskaper enn glasskeramikk av litiumdisilikat.

 


 1.  CL fargen er ikke en multisjikt-blokk 
 2.  Hvis dette produktet brukes, følg disse retningslinjene: CEREC software 4.5.2 eller nyere er et krav. For 18 minutters sintring er kravet versjon 4.6.1 eller nyere. I USA er kravet 4.6 eller senere
 3.  For kasus med veggtykkelse mindre enn 6mm, må tørrfresing brukes
 4.  Tørrfresing anbefales. Hvis det brukes vannkjøling hvor vannet er kontaminert med silikabasert glasskeramikk (litium disilikat e.l) kan translucensen av zirkonium bli redusert etter sintring. Før våtfresing utføres, må fresekammeret, vanntanken og filteret rengjøres. Kjølevannet må skiftes for å oppnå optimale resultater 
 5.  For ett-ledds protetikk

  Datakilde: Kuraray Noritake Dental inc.

PANAVIA-SA Cement Universal

PANAVIA-SA Cement Universal passer til et bredt utvalg av indikasjoner for adhesjon, og kan brukes for kroner/broer, innlegg/onlays, stifter og til og med etsebroer. Takket være den kraftfulle bondingen i ett enkelt trinn, er sementering enklere enn noensinne.

 • Egnet for protetiske restaureringer. Også for LiDiSi-sementering
 • Enkel og skånsom fjerning av overskytende materiale
 • Separate primere behøves ikke
 • Oppbevares ved romtemperatur

Et gjennombrudd fra oppfinnerne av adhesjon- og silanteknologien
 

Den unike LCSI-monomeren skaper en sterk kjemisk binding til porselen, lithiumdisilikat og komposittresin. Den originale MDP- monomeren1 skaper en sterk kjemisk binding til emalje, dentin, metallegeringer og Zirkonia. 

 

PANAVIA™ SA Cement Universal er en innovasjon innen selvfestende resinsementer. Den inneholder den unike LCSi-monomeren som fester seg til praktisk talt alle materialer, inkludert glasskeramikk, uten behov for en separat primer. Ved bruk av det unike koblingsmiddelet LCSi-monomer som er integrert i pastaen, sørger sementen for en sterk, holdbar kjemisk binding til porselen, litiumdisilikat og komposittresin. Den originale MDP-monomeren finnes også i pastaen, og den muliggjør kjemisk reaksjon med Zirkonia, dentin og emalje.


En enkelt prosedyre for alle adhesive sementeringer

Eksempel single kroner.
Uavhengig av kronematerialet trengs det ingen primer. En eneste prosedyre uansett kronemateriale.
 

Forbehandling av kronen*
* Rengjør og tørrlegg tannoverflaten. Prøv så den protetiske  restaureringen og utfør den aktuelle forbehandlingen av kronen.

Appliser sementen i kronen

 

 

Plasser kronen

 

 

Lysherd i 2-5 sekunder eller la den selvherde i 2-4 minutter, og så fjernes sementoverskuddet.

 

Lysherd kroneavslutningene og hold
tørt i 5 minutter*
* For translucente restaureringer foretas en fullstendig  lysherding.

 

Kuraray Noritake skaper produkter i toppklasse slik at du kan lage perfekte restaureringer med enestående kvalitet og lang levetid. Siden Kuraray Noritake produserer Katana Zirconia selv, styrer de alle detaljer, og har full kontroll over kvaliteten på råvarene, partikkelstørrelsen og renheten av det ferdige materialet.

 

Lenker
Min side