Skip to main content
Til toppen
Bli totalkunde og få en rekke goder og fordeler. Les mer!

SendoSeal MTA -  Rotkanalsealer

SendoSeal MTA er et sealermateriale for rotkanal som er utformet for å forsegle rotkanalen permanent. Rotkanalsealeren er biokompatibel og MTA-basert, noe som betyr at den stivner i kontakt med fuktighet i rotkanalen.

 

 

 

 

Enkelt å bruke – leveres som en sprøyte med ferdigblandet materiale, klar til bruk.

Biokompatibelt – MTA-basert, stivner i kontakt med fuktighet i kanalen.

Enkel påføring – SendoSeal MTA rotkanalsealer leveres ferdigblandet i en sprøyte. Materialet påføres direkte i rotkanalen med den tynne kanylen, noe som sikrer smidig og enkel håndtering.

 

Med sin høye pH-verdi (pH 10–12) har SendoSeal MTA en utmerket antibakteriell effekt, som bidrar i tilhelingsprosessen. Produktet leveres som en sprøyte med ferdigblandet materiale. Dette gjør det enkelt å bruke. I studier (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26490372/), har SendoSeal MTA vist seg å ha enestående fysiske og biologiske egenskaper.

Det er dimensjonsstabilt og viser svært lav oppløselighet. Det betyr at rotkanalen forblir forseglet og beskyttet mot risiko for ny infeksjon.

Enkel oppbevaring (i den medfølgende posen) i romtemperatur.

 


 

KAMPANJE

NYHET – SendoSeal

Kjøp 1x SendoSeal MTA og få med 4x1,5 ml Calasept eller 4x1,5 ml Calasept Plus sprøyter kostnadsfritt.

 

Calasept sprøyter
Kalsiumhydroksidpasta. Rotkanalsealer for temporær eller permanent behandling. Røntgenkontrast. Har antibakteriell effekt. PH = >12. Inneholder ikke PEG (polyethylene glycol).

Calasept Plus Sprøyter
Kalsiumhydroksidpasta. Rotkanalsealer for temporær eller permanent behandling. Røntgenkontrast. Har antibakteriell effekt. PH = >12. Det medfølger fleksible grasile spisser. Litt mer flytende i konsistensen enn vanlig Calasept. Inneholder ikke PEG (polyethylene glycol).

Visning
SENDOSEAL MTA 3 GR SPRØYTE 20 STK KANYLER

Sendoseal MTA er et forseglingsmateriale for rotkanal som er utformet for å forsegle rotkanalen permanent.
Enkelt å bruke - leveres som en sprøyte med ferdigblandet materiale.
Biokompatibelt - MTA-basert, stivner i kontakt med fuktighet i kanalen.
Dimensjonsstabilt - og viser svært lav oppløselighet. Rotkanalen forblir forseglet og beskyttet mot risiko for ny infeksjon.

690258
Lenker
Min side