Skip to main content
Til toppen
Bli totalkunde og få en rekke goder og fordeler. Les mer!

Halo Matrisesystem

Vakre resultater på kortere tid.

Ved å skape Halo™ matrisesystem, har utviklerne identifisert områder hvor mange av disse systemene har mangler, og utbedret dette på et vis som mange tannleger er takknemlige for. Med ringer som tåler mer enn 1000 gangers bruk, er Halo matrisene av høy kvalitet og med lang holdbarhet.

  • Ved å opprette forutsigbare, stramme kontakter, oppfyller Halo brukernes og pasientenes forventninger med tanke på restaureringenes levetid, ved å opprette ekstremt anatomisk nøyaktige approksimale kontakter.
  • Halo-kilene byr på det beste fra to verdener. De garanterer egnet og skånsom anatomisk tilpasning, men utøver samtidig et fast trykk for aktiv kiling. Samtidig er behandlingen mindre traumatisk for papilla.
  • Halo-matrisebåndene viser en forbedret minimalistisk design for randcrista. De er anatomisk formet, gjengir anatomien til det angitte behandlingsområdet, og gir dermed tidsbesparelse ved okklusale justeringer.
  • Halo-nitinolringenes unike nebbdesign gir mulighet for bedre tredimensjonal tilpasning, dyrebar tidsbesparelse og mindre arbeid med okklusale og proksimale justeringer pluss pussing og polering.
  • Sist, men ikke minst er organiseringen av Halo-systemet gjort enkel med den unike karuselldispenseren, som innebærer en fantastisk måte å ordne og oppbevare alle komponenter sikkert, synlig og hygienisk.
Visning
HALO SEKSJONSMATRISE KIT M/TENGER 4831 ULTRADENT

Seksjonsmatrisesystem med tenger.

Kittet inneholder:
2 stk Universal ringer
25 stk av hver: Original matriser 3.5mm, 4.5mm, 5.5mm, 6.5mm og 7.5mm
25 stk av hver: Wedges kiler Small (Gul), Medium (Blå) og Large (Grønn)
1 stk Halo karusell-dispenser
1 stk Tang
1 stk Pinsett

602330
HALO SEKSJONSMATRISE KIT U/TENGER 4832 ULTRADENT

Seksjonsmatrisesytem uten tenger.

Kittet inneholder:
2 stk Universal ringer
25 stk av hver: Original matriser 3.5mm, 4.5mm, 5.5mm, 6.5mm og 7.5mm
25 stk av hver: Wedges kiler Small (Gul), Medium (Blå) og Large (Grønn)
1 stk Halo karusell-dispenser

602331

Jeg kan ikke lenger forestille meg å være foruten Halo seksjonsmatrisesystem på mitt tannlegekontor


«Disse optimale behandlingsprosedyrene virkeliggjøres med Halo seksjonsmatrisesystem.

Kort sagt setter jeg stor pris på å arbeide med Halo seksjonsmatrisesystem fordi det er så enkelt å bruke og håndtere. Videre tilpasser det seg perfekt til tannen. Jeg synes også at det er til hjelp at matrisebåndet kan trykkes optimalt mot den tilgrensende tannen for å opprette et sterkt kontaktpunkt. Konveksiteten er klart synlig, og det dannes ikke avsatser langs linjen mellom fyllingen og tannen.

Jeg kan ikke lenger forestille meg å være foruten systemet i mitt praktiske arbeid, og jeg vil anbefale det varmt til alle brukere. Sist men ikke minst er mine pasienter like glade for å kunne nyte godt av problemfri behandlingsprosedyrer. Pasientlojaliteten øker, og jeg personlig, i egenskap av tannlege, kan nyte arbeidet mitt i enda større grad.»

Fra Tannlege  Dr. Elisa Jurianz brukerraport

Les hele brukerrapporten (PDF) 

Lenker
Min side