Skip to main content
Til toppen
Bli totalkunde og få en rekke goder og fordeler. Les mer!

Effektiv behandlingstid med ONE

Du kan gjøre molarrestaureringer med én farge, uavhengig av fargen på tannen – OG du kan gjøre det i ETT trinn.

Kombinasjonen av Bulk Fill Flow opp til 4 mm og en-farge monokrom kompositt, Venus Bulk Flow ONE, vil gjøre tiden din mer effektiv uten å gå på kompromiss med kvalitet og styrke.

Vår NYE Venus Bulk Flow ONE, som er en en-farge Bulk Fill Flow kompositt, trenger ikke ekstra topplag, men kan legges helt okklusalt. Dette betyr at du kan legge fyllingen i ett trinn.

Den reduserte behandlingstiden gjør den også ideell for restaurering av primære tenner. Du sparer flere trinn og behandlingen på barn, eller andre som synes det er vanskelig å sitte stille, går lettere.

Venus Bulk Flow ONE ditt valg av teknikk.

Hvor viktig er ett topplag av konvensjonell plast i molarregionen for deg?
Med Venus Bulk Fllow ONE kan du gå mange veier. Du kan raskt og enkelt fylle kaviteten med 4 mm uten ekstra konvensjonell komposittlag på toppen. Men hvis du har det best med konvensjonell  kompositt på toppen, for å skape den rette morfologi, kan du kombinere Venus bulk Flow ONE med et lag kompositt, som f.eks Venus Diamond eller Venus Pearl og dermed oppnå den naturlige morfologi.

Valget er ditt, vi gir deg muligheten.

Er Venus Bulk Flow ONE radiopak?
Røntgenbildet viser svaret.

Med Venus Bulk Flow ONE er du sikret høy radiopasitet for sikker diagnose, dens radiopasitet på ca. 300% -Al er mye høyere enn radiopasitet av dentin (100Al%) og emalje (200Al%) og Venus Bulk Flow ONE fyllinger kan derfor lett identifiseres på røntgenbilder. Du er derfor ikke i tvil om hvor det er fylling.  

Få mer informasjon, gå til leverandørens hjemmeside


Skal det være høy estetikk?
ONE for the basics. All for the details.

Valget er ditt. I fronten ønsker du kanskje mer chroma, finere detaljer, perfekt fargevalg så da anbefaler vi Venus Diamond eller Venus Pearl. To kompositter med forskjellig konsistens, hvor du kan oppnå flott estetikk. Utover dette er risikoen for chipping og frakturer også mindre da de inneholder den unike TCD monomer, hvilket også gjør kompositten velegnet til bruxister.

Valget er ditt. Velkommen til Venus komposittene.


Dokumentert og velkjent
To i en: pålitelighet og fantastisk fargeadapsjon.

Venus Bulk Flow ONE er en “NY” farge i et veldokumentert merkenavn. Den er velegnet til dine dagelige restaureringer i molarregionen, kan legges i 4 mm lag og Venus Bulk Flow ONE tilbyr samme pålitelighet, enkle håndtering og fremragende fysiske egenskaper som Venus komposittene er kjent for.

  • Forbedrede mekaniske egenskaper til langvarige restaureringer.
  • Enestående bøyestyrke og minimal krympingstress som motstår chipping og frakturering.

ÉN farge med overbevisende resultater
Den største fordelen med Venus Bulk Flow ONE er at den tilbyr vår en-farge-løsning som en effektiv Bulk Fill Flow kompositt, opp til 4 mm, til molarregionen. Du oppnår alltid den rette nyansen, for der er kun EN.

Som du kan se i caset nedenfor, blender kompositten inn i tannens egen farge.


CASE
Før og etter bilder av en case med sekundær karies  på tann 25 og 27 laget med Venus Bulk Flow ONE.

Hvor viktig er et dekkende lag i den bakre region for deg? Med den nye Venus Bulk Flow One kan du gå begge veier. Kaviteten fylles raskt og enkelt med lag opptil 4 mm uten behov for et ekstra topplag.

Med bulk teknikken kan du om ønskelig legge et topplag med Venus Diamond One eller Venus Pearl for å gi din restaurering en naturlig morfologi.

Lenker
Min side