Skip to main content
Til toppen
Bli totalkunde og få en rekke goder og fordeler. Les mer!

Hilsener til Esben fra kolleger og samarbeidspartnere
 

Lykke til Esben, kommer til å savne din gode latter og morsomme historier. Din kunnskapsbank kommer til å bli savnet.

Dag Ronny Andreassen, Jacobsen Dental
 

Kære Esben,
I en periode på 40 år, hvilket kan virke uvirkeligt for de fleste, har du utrætteligt lyttet og rådgivet dine kunder i tjenesten for Jacobsen Dental.
Du har været med om det meste, kender de fleste og har altid en morsom anekdote knyttet til oplevelser i f.eks. Bensheim, Heidelberg eller Heppenheim.
Siemens/Sirona/Dentsply Sirona – uanset firmanavnet – har vores udstyr gennem hele perioden altid stået dit hjerte nær og dine kunder har nydt godt af din 1. klasses service og gode humør.
 
Vi på Dentsply Sirona ønsker dig alt godt for dit otium.

 
Kristian Sandrini, Dentsply Sirona
 

Alltid positiv og kunnskapsrik, (uansett hvilket tema det er, så har Esben satt seg godt inn i det.) Men det jeg vil minnes best er alle turene med kunder vi hadde sammen til New York med New York Meeting. Store opplevelser og bra teamwork.

Sissel Bjella, Jacobsen Dental

Kjære Esben, det har vært en stor glede å bli kjent, og venn med deg. Hyggelige stunder har vi hatt, ikke minst egg- og baconfrokoster på jobben (før arbeidstid).
Håper og tror vi skal opprettholde kontakten i årene som kommer.

Morten Erlandsen, Jacobsen Dental
 

Kjære Esben! 
Fra min ‘pure ungdom’ som nyutdannet har du alltid vært der! Du var faktisk med på gi meg støtte og trygghet bla. i det at du visste hvilken ‘arv’ jeg overtok. Ordet ‘selger’ fikk et annet innhold når du kom på besøk – det føltes som du var ‘en av oss’! Å møte deg har alltid vært en glede, og du ser oss som personer utover ‘business’!
Ønsker deg alt godt, pust med magen, nå begynner resten, med eller uten dry martini! 
Nyt og vær stolt!


Ragnhild Bø Gaarden, Vinstra. 
 

En kompetent og blid kollega som hjelper til der han kan.


Line Fagervoll, Jacobsen Dental

 

 

Sender min hilsen til Esben. Takker deg Esben for mange fine år sammen i JD. 😊

Merete Horn, Jacobsen Dental
 

Hei Esben, Alltid ei god historie på lur! Takk for alt du har lært meg de siste årene. 😊
Nyt pensjonstilværelsen.

Carl Uthus, Jacobsen Dental

Jeg ble kjent med Esben i 1982 da han var med å montere mitt første utstyr. Senere gikk han over til å være Jacobsen Dental sin uterepresentant på forbruksmateriell i mange år. Han var en solstråle og veldig service minded. I de senere år har han arbeidet mest med salg av utstyr. Det har vært en fornøyelse å ha Esben som en fast kontaktperson hos Jacobsen Dental. Han vil bli savnet og jeg ønsker han lykke til som pensjonist, og jeg er sikker på han finner sin nye rolle som NAV-finansiert golfspiller.

Mvh Bjørn Ola Skavern  
 

Kjære Esben, Takk for at du har vært en flott kollega. Jeg ønsker deg alt det beste i din pensjonisttilværelse og håper at din lidenskap for golf vil ta deg til nye høyder. Du vil bli savnet her på arbeidsplassen.

May-Britt Hagmansen, Jacobsen Dental
 

Lykke til med pensjonisttilværelsen, Esben!
Din kunnskap, ditt blide åsyn og strålende humør kommer til å bli savnet.

Kristina Grimstad, Jacobsen Dental

 

 

Lykke til med pensjonisttilværelsen Esben. Kommer til å savne ditt gode smil, ditt humør, din humor og de gode vitsene som vi alle flirer så godt av. 😊

Anne Viddal Vartdal, Jacobsen Dental
 

Pensjonist.... tenk det!  Kanskje er det allikevel ikke så rart når jeg spoler livet tilbake til de glade 80/90- åra! Valget var enkelt, det måtte bli "Jacobsen". Mye fordi salg og service var pakket i EN koffert, og den som bar kofferten var deg Esben. Takk for fagprat og tullprat. Takk for møter på klinikken, på messer og på tur med Jacobsen Dental. Du har vært med på å gjøre min tannlegehverdag til noe bedre, og jeg er glad for å kjenne deg. Nyt pensjonistdagene.

Hilsen Hege på Rena, Hege Nordvang
 

 Jeg ønsker Esben alt godt videre og vil huske han som en kunnskapsrik og alltid hjelpsom kollega, alltid med en hyggelig kommentar og et stor smil.

Anita Janshaug, Jacobsen Dental

 
Lenker
Min side