Skip to main content
Til toppen
Bli totalkunde og få en rekke goder og fordeler. Les mer!


FenderMate D-Coat, matrisen i én del.

FenderMate D-Coat er den siste i FenderMate-matriseserien for klasse II-komposittrestaureringer.

Opplever du at matrisen noen ganger klistrer seg fast til overflaten? – Denne unike matrisen uten ringer er nå designet på nytt med et ikke-krystallinsk diamantbelegg i flere lag, og kombinerer utmerket visuell kontrast med anti-klebrige egenskaper. Det mørke og matte belegget står i kontrast til fargen på kompositten og reduserer lysrefleksjon.

Den forhåndsbuede matrisen har også et kontaktpunkt og er festet til en spesialdesignet kile. Matrisen legger seg rundt tannen for å skape en akseptabel anatomisk form uten cervikal overheng. FenderMate D-Coat er ideell for små og mellomstore hulrom, og er designet for å settes inn enten bukkalt eller lingualt. 

Siden på kilen mot den tilstøtende tannen har en vinklet vinge. Vingedesignet bidrar til å opprettholde proksimal separasjon og sørger for førsteklasses cervikal tilpasning.

Se videoen og finn ut alt det du trenger å vite om FenderMate D-Coat!

 

 

Gjør det enkelt – Ved å bruke FenderMate D-Coat har du matrise og kile kombinert i en unik én del-design som gjør det enkelt å bruke og forenkler arbeidet ditt.

 

Dr. Manochehr Kiaei har en privat klinikk i Stockholm. Hør ham snakke om hvorfor FenderMate D-Coat alltid har vært hans første valg.

 

 

FenderMate® D-Coat fra Directa er fargekodet for enkel differensiering
 

Venstre:
18 x grønn (tykk)
18 x lys grønn (tynn)

Høyre:
18 x blå (tykk)
18 lys blå (tynn)

 
Kampanje 
3+1 i hele desember.

 

Lenker
Min side