Skip to main content
Til toppen
Bli totalkunde og få en rekke goder og fordeler. Les mer!

CEREC Primemill

Den nye CEREC Primemill er din døråpner til overlegen chairside behandling. Foruten å være vår raskeste freseenhet noensinne er den svært brukervennlig samtidig som den er kompatibel med et bredt utvalg materialer.

  • Den siste generasjonen av vårt CEREC-system setter nye standarder, slik at du kan tilby pasientene dine en uovertruffen kombinasjon av tannlegebehandling med ett besøk og utmerket kvalitet.
  • Etter 35 år med kontinuerlig optimalisering, gir CEREC deg alternativene du trenger for å behandle flere indikasjoner med tillit som kommer fra enestående resultater.
  • CEREC-systemet består av komponenter i verdensklasse som samkjører perfekt og sikrer sømløse arbeidsflyt. Med CEREC Primescan, CEREC Software 5 og CEREC Primemill er digital tannpleie med chairside raskere, enklere og mer pålitelig enn noen gang før.
  • CEREC-systemet er fleksibelt og integreres enkelt, du velger selv plassering av Primemill på klinikken. Krever ikke avansert/ekstra installasjoner slik som for eksempel ekstern vanntilkobling eller kompressor tilkobling.


Les mer på: dentsplysirona.com/cerecprimemill

 

Vi har levert digitale avtrykk til det norske dentalmarkedet i over 30 år. Kvalitet, kunnskap og trygghet får du hos oss. La oss hjelpe deg med å finne løsningen og utstyret som passer best for din klinikk.


 

TRIOS møter PRIME!

Bruker du en 3shape TRIOS-skanner? Vil du utvide praksisen din? Nå kan du koble din TRIOS-skanner sømløst med fres eller 3D printer fra Dentsply Sirona!
Øk ditt produksjonspotensial med Inhouse produksjon
og 3D-printing.


Vil du vite mer?

Send Edham en e-post eller ring oss.
edham.ikeljic@jacobsen-dental.no
22 79 20 20

Lenker
Min side