Skip to main content
Til toppen
Bli totalkunde og få en rekke goder og fordeler. Les mer!

Vår dyktige produktspesialist og Castra-ekspert, Anne Sandertun.

Castra - klinikkens ønsker og behov i fokus!

I Jacobsen Dental er vi opptatt av at våre Castra-kunder skal ha de beste brukeropplevelsene og vilkår. Det skal lønne seg å være Totalkunde hos oss. Lave priser og effektive innkjøpsprosesser gir deg mer tid til overs til andre oppgaver på klinikken.


Tekst: Kathrine Bråten, Jacobsen Dental
Foto: Jacobsen Dental
Publisert: 20. mars 2024


 

«For oss har det vært viktig å kartlegge kundetilfredsheten til våre Castra-kunder jevnlig og lytte til kundenes opplevelse og innspill til hvordan vi kan forbedre oss» – sier adm.dir. Thomas Løbben.  


Castra lager-og bestillingsløsning har vært på markedet siden 2019 og vi har hatt en solid vekst de siste årene. Castra-appen har stadig blitt videreutviklet ettersom tiden har gått og det er avgjørende for oss å innhente informasjon fra kundene om de er fornøyde og eventuelt hva vi kan forbedre.  Innspill til endringer  har vi lagt til i løpet av svært kort tid, som for eksempel ordrehistorikksøk og mulighet til å legge til nye produkter fra ordrehistorikk. QR-kode i nettbutikken for enklere å legge til nye varer, og sporing av ordrer i Castra-appen, er også eksempler på nye funksjoner vi har lagt til etter innspill fra kunder.

"I løpet av året kommer det en oppdatert versjon av Castra-appen, med de kjente funksjonene, i tillegg til nye funksjoner, etter gode innpspill " - legger Løbben til. 

I januar 2024 gjennomførte vi en utvidet spørreundersøkelse med et utvalg av våre Castra-kunder, og responsen vi har fått er svært positiv. Den viser at Castra-løsningen er intuitiv og enkel å ta i bruk og er et solid verktøy for klinikkene. 

Våre dyktige medarbeidere installerer løsningen tilpasset størrelsen og behovene på klinikken og gir selvsagt god opplæring. Dette setter kundene våre stor pris på. 
 

«Lett å forstå funksjonene etter instruksjon, logisk oppsett» ¹

«Godt beskrevet brukermanual, med bilder» ¹

«Tilgjengelig personale fra Jacobsen Dental er svært verdsatt» ¹

Visste du at det er vår adm. dir. Thomas Løbben som har utviklet Castra-løsningen hos Jacobsen Dental?  Han har høy teknisk kompetanse og sørger for at prosesser går raskt fra en idé er på bordet til løsningen blir presentert. 

"Vi har evnen til å snu oss raskt og tilpasse oss kundene våre"- sier Løbben. 

«Fleksibilitet og kompetanse er nøkkelord her hos oss. Statistikker og rapporter kan skreddersys etter ønske slik at våre kunder har en god oversikt over sine innkjøp og lagerverdier.» sier Løbben.  «Vi har som mål å overgå kundens forventninger, og dette er kontinuerlig arbeid», legger han til.

Effektive innkjøpsprosesser betyr mer tid og fokus til andre viktige oppgaver.
 

«Slipper å lete etter tilbud og bruker mindre tid på å taste inn i nettbutikk» ¹
 

Vi hjelper deg med å strukturere lageret, og setter opp bestillingsforslag sammen med deg basert på klinikkens ønsker og behov. Våre transparente hyllebokser av høy kvalitet gjør det enkelt å holde god oversikt over lageret. Vi spurte våre Castra-kunder om de var fornøyde med den nye organiseringen av lageret hvor de kunne svare fra 1 (=ikke fornøyd) til 5 (=svært fornøyd) og vi fikk et svar med gjennomsnitt på 4,85 poeng, som er et svært positivt resultat.

Dette er noen av de positive tilbakemeldingene vi har fått:
 

«Liten lagerplass er bedre utnyttet nå enn før» ¹

«Enkelt, raskt å bestille, jeg klikker på handlekurv-ikonet i fast forslag-listen, eller skanner
QR-kode på boksen» ¹

«Castra er en stor forbedring sammenliknet med vår tidligere løsning» ¹

«Fine gjennomsiktige bokser, som gir god oversikt» ¹

¹ Sitat kunde fra Castra spørreundersøkelse, januar 2024.
 Ønsker du å vite mer om Castra lager- og bestillingsystem?

Vi kommer gjerne innom for en prat og gir deg mer informasjon. 
Kontakt oss på telefon: 22 79 20 20 eller post@jacobsen-dental.no

Lenker
Min side