Skip to main content
Til toppen
Bli totalkunde og få en rekke goder og fordeler. Les mer!

Sirona Connect Softwear

Digitale avtrykk for klinikk og laboratorier
Digitale avtrykk har mange fordeler og ett navn: Sirona Connect. Det er uten tvil det mest innovative, og på samme tid, den mest skreddersydde løsningen for alle de som ønsker å ta del i morgendagens verden allerede i dag. Som tannlege gir Sirona Connect deg CEREC Omnicam, den beste intraorale skanneren på markedet. Helt i tråd med behovet på din praksis. Som tanntekniker betyr Sirona Connect fremfor alt én ting for deg: Fleksibilitet. Takket være åpen data gjennom Open Interface-modulen, kan du produsere restaureringer sendt fra klinikk raskt, sikkert og effektivt.

Nå ditt mål raskere med digital arbeidsflyt.
Sammenlignet med konvensjonelle avtrykk, gir digitale avtrykk mange fordeler. Sirona Connect reduserer arbeidsmengden på klinikken og laboratoriet, hvilket betyr at du kan fokusere på det som virkelig teller: trivsel for pasientene på den ene siden og den nøyaktige kvaliteten på restaurering, og ikke minst førsteklasses estetikk, på den andre siden.

Tannlege: Enkel prosess
Skann-Sjekk-Send-Ferdig. Med Sirona Connect kan du lage digitale avtrykk av hele kjeven på få minutter og deretter sende dataene direkte til laboratoriet. Den svært nøyaktige skanningen og enkle prosessen sammenlignet med konvensjonelle avtrykk, garanterer høy kvalitet på alle dine digitale avtrykk, selv for nybegynnere.

Laboratorier: Ulike produksjonsmuligheter
Med Sirona Connect kan du bruke de fleste fordelene med Sirona sitt InLab-system, overføre jobber til produksjonssentre eller arbeide med eksisterende CAD / CAM-system. Motta data og behandle det individuelt, valget er ditt. Sirona har verdens største brukergruppe av tannleger som tar digitale avtrykk. Dermed gir Sirona Connect-portalen deg tilgang til mange nye kunder!

Lenker
Min side