Til toppen

Connect Case Senter

Connect Case Senter er et digitale nettverk, som gir CEREC-tannleger adgang til et antall lab-eiere og teknikere over hele landet gjennom en web-portal. Kun Sirona, verdensledende innen CAD/CAM systemer og pioner innen digital avtrykkstagning, tilrettelegger en slik bekvemmelig løsning. Selskapets web-baserte plattform er designet spesielt for Sironas CAD/CAM-brukere (dvs. inLab®og CEREC), gir mulighet for en mye enklere måte å motta digitale avtrykk, utveksle informasjon, og jobbe med svært estetiske anterior og posterior.

Kobling til bekvemmelighet:

  • Spar tid og penger – det digitale avtrykk sparer tid og reduserer laboratoriekostnader. Det er ingen avgift forbundet med å koble til nettverket eller laste opp filer
  • Økt pasientkomfort – sparer ubehag ved tradisjonelle avtrykk
  • Førsteklasses presisjon – CEREC kameraet produserer de mest presise avtrykk på kortest tid. Presisjon er en forutsetning for varig kvalitet.
  • Direkte tilbakemelding fra tanntekniker – umiddelbar virning av de digitale avtrykkene gjør at begge parter kan diskutere på telefon, med pasienten i stolen. Det har aldri vært så enkelt å foreta justeringer.

Les mer om Connect Case Senter her