Teknisk service

Har uniten brutt sammen, er autoklaven ute av drift eller fungerer ikke turbiner og vinkelstykker korrekt? Da kan du trygt henvende deg til Jacobsen Dentals landsekkende serviceavdeling. Du får rask, relevant og kvalifisert hjelp. Vår tekniske avdeling bistår  våre kunder i alle spørsmål som angår funksjonalitet, feilsøking, montasje, anbefalinger av utstyr osv.

Våre serviceteknikere har spesialkompetanse og er autorisert på de produktene vi fører. Jevnlige kurs og seminarer sørger for at de til enhver tid kan yte best mulig service til våre kunder. Jacobsen Dental AS’s serviceorganisasjon er landsdekkende. Vårt hovedkontor ligger i Oslo, men vi har serviceteknikere i alle landsdeler. Dette er din garanti for at du hurtig og effektivt kan få utført service på din klinikk.


SERVICESENTERET
Her kommer du raskt i kontakt med vårt alltid smilende personale som har full oversikt over alle våre serviceteknikere rundt om i landet. Trenger du hjelp ute på klinikken vil vårt servicesenter med en gang gi deg beskjed om når du kan forvente besøk av en av våre kvalifiserte serviceteknikere. Du behøver bare å fortelle oss hvem du er og hva du trenger hjelp til. Alle henvendelser blir registrert i vårt serviceprogram og deretter elektronisk overført til den enkelte servicetekniker. Har du behov for teknisk support over telefonen kan vi også hjelpe deg med det.

Kontakt oss på telefon:
22 79 20 20

Rune Dahler

Rune Dahler, bestilling service

Hege Schrøder

Hege Schrøder, bestilling service

Anita Janshaug

Anita Janshaug, servicesjef

 

 

 

 

 

 


VERKSTEDET
Vårt verksted utfører rask og billig service på dine instrumenter. Det er avgjørende at klinikkens instrumenter alltid er i god stand. Det minimerer driftsforstyrrelser og du kan unngå dyre reparasjoner. Vil du spare tid og penger, sørg for jevnlig ettersyn av instrumentene.

Verkstedet utfører også reparasjoner på tyngre utstyr som autoklaver, kompressorer osv. Skal du bestille reservedeler kan verkstedet hjelpe deg med dette også. Vårt verksted er sertifisert av de største produsentene for reparasjoner av deres utstyr.

Personvern